Име на казино Бонус До Резултат  
Visit
Visit
Visit

Кено игрите винаги на мода в онлайн казината

Предполага се, че родината на кено играта е Китай. Има сведения за подобна на кено игра от 200 г. пр.н.е. Легендата разказва, че Ченг Лин от династията Ханшуй е измислил играта, за да събира пари от поданиците си, за да може да води дългите си и изтощителни войни. Играта е много успешна и се разпространява с бързи темпове в цял Китай. Предполага се, че средства от нея са използвани за построяване на Великата китайска стена. По-късно китайски имигранти пренасят играта в Америка, където тя има също огромен успех. В началото на 20-ти век китайските йероглифи, които са били използвани в играта, се заменят с числа. Този вариант се използва и до днес.

Кено е хазартна игра с числа от типа на бингото, тотото и лотарията. Тя е изключително популярна в съвременните казина, както е популярен и онлайн кено вариантът. Числата в кено играта са 80. Те са написани на топки в стъклена сфера. Целта на играта е да се познаят печелившите числа. Много разпространен е и вариантът на keno online. Играта е по-популярна в някои страни като САЩ, Канада, Австралия и Англия, но добива все повече популярност и у нас.

За разлика от някои хазартни игри като блекджек например, при играта на кено не можете да разчитате на определена стратегия.  При нея разчитате единствено на късмета си. Предимството на кено е, че е много лесна за разбиране и ви гарантира сигурно забавление. Някои играчи избират да играят с любими числа, важни дати, годишнини и други подобни. Случва се и играчи да изпробват късмета си със същите числа като на седящия до тях човек.

Както в повечето игри на късмета, печалбите при кено са големи и неочаквани. Всичко зависи от късмета на човек. Така че не се бави, а участвай и спечели кено игра и ти. Не забравяй, че за да спечелиш, трябва да участваш.

Close