Име на казино Бонус До Резултат  
Visit
Visit
Visit

Craps си остава любим игра за множество играчи

Craps е игра на зарове, в която целта е да се познае резултатът от хвърлянето. Играчите правят залози за едно хвърляне или за Много хвърляния и за различни изходи. Различните залози имат различни коефициенти, които е важно да разберете, ако желаете да имате успех в играта на craps.

Играта се обяснява най-добре с различните възможни залози. Има Залози Линия, Едно Хвърляне и Много Хвърляния. Всеки залог предлага различно предизвикателство. Ето и най-лесните залози в играта на craps, които са с коефициент 2: Линия Пас, Обърнат Пас, Коефициент Линия Пас, Залог Ако, Обърнат Ако, Коефициент Ако.

Craps се играе на специална маса, която побира около 20 човека. Всеки от тях има възможността да хвърля заровете или да залага на хвърлянето на друг играч. Играта се движи в посока на часовниковата стрелка. Масата за зарове се състои от две странични и една централна част. Страничните части са огледално разположени. Там се намират Pass и Don’t pass залози, Come и don’t come залози, ODDS залози, Place залози и Field залози. В централната част се намират Proposition залози.

Разбира се има възможност да се играе internet craps. За повечето нови играчи Craps изглежда много сложна игра, но веднъж като усвоите правилата на craps internet играта, тя може да бъде много вълнуваща.

Човекът, който хвърля заровете в Craps, се нарича “shooter”. Играчът залага на Преминаващата линия (Pass Line) и хвърля заровете. Ако се падне 7 или 11, играчът печели. Ако се падне 2, 3 или 12, играчът губи. Ако заровете покажат 4, 5, 6, 8, 9 или 10, дилърът поставя голям бутон „ОN” на падналия се номер. Играчът продължава да хвърля заровете, докато се падне 7 или номерът, на който е бутонът. Можете да продължите да правите залагания между отделните хвърляния.Има различни опции за залагания.

Опитайте и вие късмета си и със сигурност няма а съжалявате – craps internet игрите могат да ви донесат единствено печалби и положителни емоции.

Close